Mediumskap

Fristående kurser i mediumskap.

Intuitionsövningar, mentalt mediumskap, andekontakter, trans, healing är några beröringspunkter vi tränar och utbildar kring. För dig som vill utveckla dig inom mediumskapet. Kurser för dig som både är “ny” men också för dig för som kommit en bit på vägen, till och med veteran går detta bra. Det är vår roll som lärare att se vart du är på denna spännande väg och kan ge dig vad du behöver får att nå dina egna mål och även utvecklas vidare och bredare. Allt anpassas till dig som deltagare.

Vi tror på utveckling mer än utbildning i den gamla formen. Vår vision är att du som deltagare ska kunna plocka de kunskaper och lärdomar inom mediumskapet du vill utvecklas i och kunna komma vidare med.

Generellt tar det två år att “utbilda” sig till medium enl den gamla formen. Men vi ser att vissa har svårt att både anpassa en utbildning i tid och rum. Därför har vi skapat dessa fristående kurser för att du ska ha lättare att utveckla dig i den takt du önskar.

Vi har även kurs för dig som har svårt att vara i grupp eller för dig som vill komma vidare i ditt mediumskap, om du fastnat i något och inte kommer vidare. Det kan röra sig om olika saker och allt är individuellt så klart.

Är du intresserad av att vi kommer till din ort att hålla fristående kurs, tveka inte höra av dig till oss, så berättar vi mer.

Alla uppgifter för kontakt finns under “kontakt”.

Välkommen !