Specialkurs

Gör en investering i dig själv !
Den här specialkursen är ägnad åt dig som en gång startat inom mediumskapet i någon form men som nu känner att du inte kommer vidare, du känner själv du vill utvecklas vidare med vet inte hur. Eller att du som vi kallar “fastnat”. Det kan innebära olika saker.
I ditt mediumskap med länkning, i ditt mediumskap med transen, eller rent av som psychic medium, att du har stagnerat eller inte kommer vidare i det. Men inte heller att förglömma i ditt anförande eller framfart som företagare, eller finjustering vid seanser eller dyl. Det kan innebära vad som helst. Ingen är den andre lik.

En kurshelg för 1 person, max 2 gäller detta.

Start fredag kl 19.00-21.30
För genomgång där vi får en bild av vad som är problemet och hur vi ska lägga upp kursen för dig.

Lördag 8.00-22.00
Start med frukost, lättare genomgång, teori och praktiska övningar. Tuffa timmar för dig då allt fokus är på dig och du får all vår uppmärksamhet och koncentration. Vi tar hjälp av vår erfarenheter och kunnande, samt hjälp av vårt eget mediumskap och hjälp av andevärlden genom mediumistiskt och trans. Vi tar hjälp av Sirih och Madelene om det behövs.
Avbrott för fika, lunch och middag.

Söndag 8.00-12.00
Genomgång och praktiska övningar bra verktyg du ska ta med dig hem för vidare expansion med ditt mediumskap eller verksamhet.
Avslut med lunch.

Kostnad för helg: 1 person 10.700:-,  för 2 personer 6.900:- /person. Oss till handa torsdag innan bokad helg. Hör av dig så bokar vi en helg för dig. Anmälningsavgift 2.500:- (för både 1 och 2 st/person) Anmälningsavgiften dras av vid slutbetalning. Bankgiro 5957-3832 ( Reditum AB) eller Swish 1234 660 874 (Reditum AB)

 

Vid behov kan ett återbesök vara på plats, det bestämmer du. Antingen hit till oss för en halvdag eller genom telefon på distans. Bokning krävs.
Återbesök eller distans på telefon: 2.500:-/person
Enl överenskommelse.

Kost och logi ingår.

Kontakt:
mail: kontakt@harmonicentrum.eu
Tel Katarina: 0707461410

Varmt Välkommen !