Specialkurs

Gör en investering i dig själv !
Den här specialkursen är ägnad åt dig som en gång startat inom mediumskapet i någon form, kanske till och med jobbat en tid med konsultationer och readings, men du känner själv att du inte kommer vidare. Du känner säkert igen dig!

Den här kursen är för dig som kommit till den punkten att du vill utvecklas vidare. Eller att du som vi kallar “fastnat” i ditt mediumskap. Det är här vi kommer in!

Det vi kan erbjuda dig är en intensiv kurshelg för endast dig (max 2 personer) där vi ser efter var du är i ditt mediumskap och hur vi kan få dig komma vidare och utveckla och finslipa på detaljerna för t ex länkning, olika tillvägagångssätt, hantering av andevärlden och klienter osv. Vi tittar även på ditt företagande och marknadsföring hur du kan förändra och förbättra. Det finns ingen färdig mall, alla är olika och har olika beröringspunkter vi hjälper dig forma för ditt bästa.

En kurshelg för 1 person, max 2 st.

Start fredag kl 19.00-21.30
För genomgång där vi får en bild av dig och det du behöver av oss för din bästa utveckling.

Lördag 8.00-22.00
Start med frukost, lättare genomgång vad vi gör under dagen vilket kan innebära teori och praktiska övningar. Samtal och diskussion genom alla faser som behöver fokuseras på. Då allt fokus koncentreras på dig som kan det innebära lite tuffa timmar. men du får all vår uppmärksamhet och koncentration av oss. Vi tar hjälp av vår erfarenheter och kunnande, samt hjälp av vårt eget team från andevärlden. Vi har verktyg från transen där vi har att tillgå Abraham, Sirih och Madelene om det behövs.

Avbrott för fika, lunch och middag.

Söndag 8.00-12.00
Genomgång och praktiska övningar bra verktyg du ska ta med dig hem för vidare expansion med ditt mediumskap eller verksamhet. Frågeställning om det behövs.
Avslut med lunch.

Alla tider är ca-tider.

Kostnad för helg: 1 person 10.700:-,  för 2 personer 6.900:- /person. Oss till handa torsdag innan bokad helg. Hör av dig så bokar vi en helg för dig. Anmälningsavgift 2.500:- (för både 1 och 2 st/person) Anmälningsavgiften dras av vid slutbetalning. Bankgiro 5957-3832 ( Reditum AB) eller Swish 1234 660 874 (Reditum AB)

Vid behov är du välkommen med ett återbesök och återkoppling, det bestämmer du. Antingen hit till oss för ca 1 dag eller genom telefon på distans. Bokning krävs.
Återbesök eller distans på telefon eller zoom: 2.500:-/person
Med avbrott för lättare lunch

All kost & logi ingår i alla priser.

Kurs skapas vid behov, så meddela om du och/eller fler har intresse.
Kursen hålls i Kolsva/Västmanland

Kontakt:
mail: kontakt@harmonicentrum.eu
Tel Katarina: 0707461410

Varmt Välkommen !