Organic Toxicfree

Peter och jag har startat något nytt som vi är väldigt stolta över att presentera. Vi har blivit ledare och oberoende distributörer för Sverige med 100% giftfria och ekologiska produkter.

I sortimentet finns produkter som du använder i vardagen. Som t ex tvättmedel, städ, diskmedel, tvålar, eteriska oljor, ph-höjare, hudvård, dusch, deodorant, babyvård, kosttillskott, shakes, vitaminer på pinne för viktminskning, hårvård etc.. Fler produkter kommer vartefter företaget hittar ingredienser som är 100 % giftfritt och utan tillsatser. Ett företag som är extremt noga med alla ingredienser och vilka underleverantörer de anlitar för att nå toppresultat i kvalitet och ekologisk noggrannhet. Företaget heter Essanté Organics och de har flertalet utmärkelser och certifikat för ekologiska produkter. Greenpeace har gett en utmärkelse för deras ekologiskt odlad råpressad palmolja från Brasilien. Fördelar med palmolja som många kanske inte känner till idag då palmoljan från Indonesien idag är om så diskuterad, är att den palmolja som finns i vissa produkter av Essanté Organics finns det fördelar.Palmoljans fördelar är att den förhindrar vitamin A-brist och stöder: metabolism, viktkontroll, hälsosam celltillväxt, hjärnfunktion, anti-aging, blodtryck, kolesterol och till och med cyanidförgiftning. På Essanté Organics använder vi hållbar Greenpeace till organisk palmolja som konserveringsmedel från Mother Nature.

Hållbarheten är 2 år, vilket betyder ingredienserna är färska och har inga tillsatser för lång hållbarhet som ofta finns i andra varor. Inga e-nummer eller parabener eller andra kemikalier finns i våra produkter, så alla färgämnen citronsyra och dylikt är helt rena från t ex svartmögel. Den “citronsyra” som används är ren färsk ekologisk citronsaft från pressad ekologiskt odlade citroner.

Våra produkter är för dig som vill bidra till en renare jord och värld. Men framförallt slippa bli utsatt för onödiga gifter som inte har i våra kroppar att göra. För dig som har svåra allergier och känslighet kan detta vara ett bättre alternativ.

Många av våra produkter har fler användningsområden. Som t ex vårt tvättmedel, som dessutom är extremt drygt, kan du använda till att tvätta bilen, utemöbler, ugnen, fönster, hunden och skura golv med mera. Vilket resulterar i du slipper andra burkar och flaskor. Du har bara EN.

Om du är nyfiken på detta kan jag rekommendera att du börjar läsa på dina egna förpackningar, burkar och flaskor du har hemma just nu. Se efter vad som finns i det du har i t ex schampo, hudkräm, diskmedel, och tvättmedel. Se efter noga vad som står. Ta reda på vad det är, du kommer bli förskräckt över vad du och många andra stoppar på dig och i dig, varje dag!

Jag hoppas av djupet av mitt hjärta att du ska finna detta intressant för din och familjs vägar att du vill veta mer och vill ta del av detsamma som vi funnit. Kontakta mig eller Peter så berättar vi gärna mer. Vi vill delge detsamma till dig, det vi har upptäckt och det vi har. Du kan också redan idag, bestämma dig för att bli mer medveten och mer giftfri.

Vi lever ett vardagligt liv med gott samvete att det vi släpper ut i våra skogar och vatten är redan rent från början. Vi har bestämt oss för att det vi lämnar efter oss gör världen grön till nästa generation. Det känns oerhört skönt för oss att veta.

Hälsa betyder mycket för många. Även ekonomi har effekt på din hälsa. Drömmer du om att få mer tid till dig själv, din hobby, dina barn eller djur? Drömmer du om att vara din egen och kunna bestämma mer över dig själv? Skulle du vilja få chansen till att få ett ekonomiskt stöd eller kanske till och med ett nytt jobb inom det du själv älskar: Hälsa och välmående. Om du vill veta mer hur du ska göra, kontakta oss. Vi kan verkligen rekommendera detta företag och hur de har byggt ett belöningssystem som är imponerande. Det är byggt för oss som vill jobba med detta, inte bara till gagn för den som är överst. Vi bistår med utbildning, coachning, stöd och hjälp hur du ska lyckas. På mycket enkla sätt och utan dyra lokaler och lager, kan du få ett eget team att växa i sin egen organisation och samtidigt må bra av det. Allt vi har byggt upp är duplicerbart och enkelt att följa, så du också kan nå succé i din business.
Kan vi så kan du!

Produkterna är även fria från gluten, soja, nötter, mjölkprodukter och det bästa av allt, inga djur testas i något led. Så granskningen är väldigt hård och mycket noggrann.

Hoppas vi hörs redan idag. Tveka inte höra av Dig !

Du är varmt välkommen in i vår grupp på facebook för ett hälsosammare liv. I vår finns massa fina tips, råd och kunskap. Klicka här:  

Katarina
Tel. 0707461410
kontakt@harmonicentrum.eu

Peter
Tel. 0701919024
kontakt@harmonicentrum.eu