Om Oss

Vi som finns bakom Harmonicentrum är Peter och Katarina Lövelius.
Vår vision är att skapa ett växande för var och ens utveckling inom det mediala och personlig utveckling. Det vi vill för framtiden är att skapa en säker och trygg plattform för dig som vill komma vidare inom dessa områden och följa din utveckling så långt du själv känner är helt och riktigt. Det är inte endast mediala kurser vi tänker utveckla. Det finns mer framöver så jag hoppas du håller utkik här på sidan eller våra gilla sidor på facebook.

Vi erbjuder också produkter i vardagen som är 100 % giftfritt, ekologiskt, GMO fritt, glutenfritt, sojafritt. Ej testat på djur. Produkter som t ex tvättmedel, diskmedel,städ, bad och dusch, hårprodukter, babyprodukter, kosttillskott och eteriska oljor samt mycket mer.
Kontakta oss om du vill veta mer. Du kan om du vill bygga din egen business där du har stora möjligheter att tjäna stora pengar. Man jobbar helt hemifrån. Du får all utbildning och träning som krävs för att lyckas.

Katarinas bakgrund:
Född och uppvuxen i Stockholms skärgård. Den mediala banan började mycket tidigt, med den följden att ingen trodde på mina ”fantasier” eller upplevelser förrän jag förstod själv att det bara jag som såg och hörde saker. I vuxen ålder, 18 år träffade jag Ambres för första gången. Det var som en stor sten föll från mina axlar och jag fick mycket bekräftelser besannade. Efter det följde jag Ambres en bra bit, från och till. Mitt växande har varit mycket från Ambres kunskaper och visdom, vilket har lett till var jag är idag.
Under många år har jag letat efter rätt lärare inom mediumskapet och till slut hittade jag dem. Jag tror inte man blir färdig med sitt mediumskap, därför fortsätter jag gå kurser inom mediumskap för att fylla i och växa med det finstilta och nyanserna inom ämnet.
Det är nu dags för mig att ta steget fullt ut och delge den fantastiska vetskap och visdom jag fått nu. Därför startar vi nu kursverksamheten i Harmonicentrums namn.

Peters bakgrund:
Född i Karlstad och uppvuxen i Köping sedan ca 7 års ålder. Den mediala delen började tidigt men den tog fart ordentligt efter en kollaps efter sviter av utbrändhet. I ambulansen till akuten lämnade jag min kropp, och såg mig själv liggandes i ambulansen. En märklig händelse. Efter det började mitt sökande om kropp själ och ande. Jag gick flera mediala kurser och genom åren kom även jag till den slutsatsen att jag ville mer. Så tillsammans med min fru gick vi flera avancerade kurser tillsammans med engelska lärare.
På vägen upptäckte jag att transmediumskapet ligger mig mest närmast om hjärtat och har gått flera kurser och cirklar för att utveckla den biten så gått det går. Jag har upptäckt att även här blir man aldrig fullärd. Men har nu kommit till den slutsatsen att jag vill ge av den kunskap som tilldelas genom dem två personligheter som kommer igenom mig i transen, Madelene och Sirih. Så småningom ska vi starta kurser i transmediumskap även under Harmonicentrums namn.

Katarina Lövelius Peter Lövelius Harmonicentrum